Vol ontspannen
Praktijk voor ontspanning van lichaam & geest
Recente Tweets
Voetreflexologie

Voetreflexologie

Deze therapie gaat ervan uit, dat op de voet zones liggen die corresponderen met de organen, klieren en andere delen van het lichaam. Via druk op de voeten wordt het hele lichaam behandeld. Voetreflexologie helpt de gevolgen van stress te verlichten door diepe ontspanning op te wekken en daardoor het zenuwstelsel normaal te laten functioneren en het lichaam de kans te geven een toestand van evenwicht of balans te zoeken.

Bij deze therapie is het voordeel dat de aandacht en energie naar de voeten verplaatst. De energie gaat weg uit het hoofd en zo werkt het ontspannend. De therapie wordt afgestemd op jouw specifieke klachten.

De behandeling
Een eerste consult duurt ca. 1 ½ uur. De reflexzonebehandeling duurt ca. 45 minuten.  Voorafgaand aan elk consult vindt er altijd een gesprek plaats. Na of al tijdens de behandeling worden de voeten besproken: elke voet vertelt zijn eigen verhaal.

Tijdens het 1e consult wordt er een behandelplan opgesteld. Zo mogelijk wordt er 1 x per week behandeld. Na 3 tot 5 behandelingen worden resultaten zichtbaar en verminderen de klachten. Er volgt een evaluatie en het behandelplan wordt eventueel bijgesteld.