Vol ontspannen
Praktijk voor ontspanning van lichaam & geest
Recente Tweets
Foto

Wie ben ik?

Ik ben Belinda Vollenberg-Rijsdijk, getrouwd en moeder van 3 opgroeiende kinderen. Ik heb 15 jaar als financieel beheers- en beleidsmedewerkster bij de gemeente Ridderkerk gewerkt.

Door ervaringen met mooie therapieën voor onze middelste kind zoals osteopathie (zie www.osteopathie.nl) en BSM therapie (zie www.bsmnederland.nl) zag ik, wat aanraking en ontspanning voor goede reacties op blokkades in het lichaam teweeg bracht. Daarbij onderging ik zelf voetreflexbehandelingen bij een therapeute. Dit alles intrigeerde mij zo, dat ik uiteindelijk op zoek ben gegaan naar een opleiding gericht op ontspanning. Ik heb inmiddels een 3jarige HBO natuurgeneeskundige ontspannings- en reflexzonetherapeute opleiding bij LOT opleidingen te Barendrecht afgerond. Daarbij heb ik een 1jarige HBO medische basiskennis bij Sonnevelt Opleidingen in ‘s Hertogenbosch met succes behaald.

Tijdens en na mijn studie heb ik diverse workshops gevolgd zoals:

  • Reading Feet
  • Lemniscare® voetmassage
  • voetreflex bij ADHD en dyslexie
  • zwangerschapsreflexologie
  • diverse praktijkbijeenkomsten van Bonusan
  • Chinflex®
  • Onbeperkt ontspannen voor jongeren
  • TouchPro® Europe stoelmassage

In september 2013 start ik met het tweede jaar van Voetreflex Plus van Total Health Opleidingen in Breda. Tijdens dit jaar leer ik de combinatie van westerse voetreflex massage en Chinese voetreflex massage te combineren. Dit biedt veel mogelijkheden, versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.

Inmiddels heb ik met veel plezier een eigen praktijk in Ridderkerk opgebouwd. Ik hoop je hier graag een keer te ontmoeten.